Medewerkers

De groepspraktijk bestaat uit 5 medewerkers. Hieronder kan je over elk van hen wat meer informatie vinden.

Pascale Debeaune

Pascale Debeaune werkt in Hestia als onthaal en administratief medewerker.

Bea Vercruysse

Bea Vercruysse is systeemtheoretisch opgeleid en heeft bovendien jaren uitgebreide ervaring opgedaan om therapieën toe te passen en interventies te doen bij individuen, koppels, families, groepen, teams en organisaties. In Hestia legt ze zich toe op het werken met koppels, meer specifiek wanneer één van beide partners zijn individuele thema's wenst aan te pakken. Ze is erkend als opleider en supervisor bij BVRGS. Naast Hestia heeft ze een zelfstandige praktijk voor  persoonlijke en professionele ontwikkelingstrajecten. Ze is erkend internationaal TGI opleider en mede oprichter van de vzw TGI school Vlaanderen. Ze is teaching master in Generatief leiderschap en faculty member in het Centre for Generative Leadership in Utrecht. Bovendien is ze trainer voor familie mediation bij 'Caleidoscoop leertrajecten' in Veghel, Nederland.

Jasmina Sermijn

Jasmina Sermijn is doctor in de klinische psychologie (VUB), volgde de 4-jarige opleiding systeemgeoriënteerde therapie in het LIST (Leuven) en de 2-jarige vervolgopleiding partnerrelatietherapie in de School voor Relatietherapie (Antwerpen). Zij is erkend als supervisor en opleider door de BVRGS. Zij werkt eveneens deeltijds als praktijklector aan de VUB en als trainer in Rapunzel (www.rapunzelvzw.be) en Euthopia (Breda) en is erkend als internationaal opleider en supervisor in de collaboratieve praktijken (Houston Galveston Institute & Taos - Institute). Doorheen de jaren heeft zij een ruime ervaring als therapeut, supervisor en opleider opgebouwd. Momenteel richt zij zich vooral op het werken met koppels, jongvolwassenen en volwassenen. Zij is ook auteur van o.m. de boeken  " Ik in veelvoud" (Acco, 2008) en "Scènes uit een ontmoeting" (Acco, 2007).

Ludmilla Moons

Ludmilla Moons is psychosociaal hulpverlener en erkend systeemtherapeute (4-jarige opleiding Interactie-Academie Antwerpen, erkend door BVRGS). Naast haar werk als therapeute in Hestia, werkt zij deeltijds als begeleider en therapeut in het Centrum Algemeen Welzijn (CAW) Boom Mechelen Lier en in 't Keerpunt, een multidisciplinair centrum voor psychotherapie voor kinderen, jongeren en gezinnen. Daarnaast ondersteunt en begeleidt zij ook de jeugdtherapeuten van TEJO Lier (Therapeuten voor Jongeren). Momenteel richt zij zich vooral op het werken met adolescenten, (jong) volwassenen en hun ruimere familiesystemen.

Skrällan De Maeyer

Skrällan De Maeyer is doctor in de psychologie (VUB, orthopedagoog (VUB, 2005) en systeemtherapeut (4-jarige opleiding bij IPRR, 2011). Ze volgt momenteel de vervolgopleiding partnerrelatietherapie in de School voor Relatietherapie (Antwerpen). Naast de praktijk werkte ze jaren als assistent aan de VUB, faculteit psychologie, momenteel werkt ze als lector aan de Erasmus Hogeschool. Vanuit haar opleiding als orthopedagoog hebben kinderen en jongeren altijd centraal gestaan in haar werk. Momenteel richt ze zich vooral op het werken met gezinnen, kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

 De groepspraktijk werkt nauw samen met Gerrit Loots en Martine Van Puyvelde.